Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Foresti Dameskleding

Het Italiaanse metk Foresti heeft het hele proces van de kleding in eigen beheer, van het garen dat wordt gebruikt tot de stoffen waarvan de kleding wordt gemaakt. Dit om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Dit werpt zeker zijn vruchten af, want de ontwerpen van Foresti stralen stuk voor stuk kwaliteit en klasse uit.  Lees meer
Filter kiezen

Foresti Dameskleding

Het Italiaanse metk Foresti heeft het hele proces van de kleding in eigen beheer, van het garen dat wordt gebruikt tot de stoffen waarvan de kleding wordt gemaakt. Dit om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Dit werpt zeker zijn vruchten af, want de ontwerpen van Foresti stralen stuk voor stuk kwaliteit en klasse uit. 

  • Herstel alle filters X
  • Foresti X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Foresti Dameskleding

Het Italiaanse merk Foresti heeft het hele proces van de kleding in eigen beheer, van het garen dat wordt gebruikt tot de stoffen waarvan de kleding wordt gemaakt. Dit om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Dit werpt zeker zijn vruchten af, want de ontwerpen van Foresti stralen stuk voor stuk kwaliteit en klasse uit. De ontwerpen zijn overwegend klassiek maar toch wordt er door de ontwerpers ook altijd met een schuin oog naar de trends gekeken. 

Foresti online bij Jeroen Beekman

Foresti online bestellen bij Jeroen Beekman is makkelijk, snel en veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden zodat u altijd voor een betaalmogelijkheid kan kiezen die u het prettigst vindt. Bestellingen worden vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd, altijd binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht de bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen of de maat blijkt niet goed, dan heeft u altijde de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. Naast Foresti hebben we nog meer mooie merken in ons assortiment zoals: