Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Over ons

Dit zijn wij

Dat zijn Jeroen en Iris Beekman. Beide van huis uit opgegroeid in de kledingbranche waar ze beiden in binnen- en buitenland veel ervaring hebben opgedaan. In 1999 kwam Jeroen in het familiebedrijf te werken. Iris volgde snel daarna als inkoopster. Nadat de vonk was overgeslagen gingen ze definitief als mode duo door het leven. Jeroen voor de organisatie, marketing en de webshop en Iris voor inkoop en visual merchandising. Ze vullen elkaar perfect aan wat het succes in het bedrijf flink heeft geholpen.

Gestart met 2 winkels in 2002 en nu al met 6 winkels en een van de beste webshops van Nederland in dit segment. Iets om trots op te zijn. Klantvriendelijkheid staat hierbij altijd voorop en is de basis van dit succes. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkelbeleving zowel in de winkels als online.

Geschiedenis

In het jaar 1968 zijn Hans en Frida Beekman, een modezaak genaamd ‘Het Boetje’ zijn gestart op Texel; aldus Jeroen. In 1974 besloten Hans en Frida Beekman naar het vaste land te gaan en wel naar Emmeloord. Een nieuw pand, een nieuw team. Met anderen woorden een compleet nieuwe fase voor Modecentrum Beekman. In het jaar 1994 openden Hans en Frida Beekman met trots de tweede winkel, in de Hanzestad Kampen.

In 1999 zetten Jeroen en Iris hun eerste stappen binnen het bedrijf. Eerst als collega’s, maar na een jaar sprong de vonk over en werden ze een (kleding) setje. Hiermee was de volgende generatie een feit. “Drie jaar later, in 2002 namen wij, Jeroen en Iris de winkels in Emmeloord en Kampen over.”

Door de continue wil om te groeien, breidden Jeroen en Iris in 2008 uit naar Leeuwarden. Wat voorheen Van Der Kam Mode was, is een Jeroen Beekman winkel geworden. Op naar de volgende stap: “In 2011 namen wij een belangrijke beslissing, we startten een

 webshop. Het doel om bij één van de grootste webshops in ons segment te horen is onderhand gelukt!” Zo omschrijven Jeroen en Iris.

Nog geen vijf jaar later werden er nog twee prachtige winkels toegevoegd. Voormalig Bruggeman Mode in Hoorn werd in 2014 de vierde winkel die Jeroen en Iris overnamen.  In 2016 kwam de wens uit om een vestiging in het midden van Nederland te hebben. 

Ze namen de winkel Modehuis Klomp in Barneveld over.

Volgens Jeroen en Iris stond een one-brand-store altijd al op het verlanglijstje, net als een winkel in de stad Haarlem.

 Deze droom is in 2017 uitgekomen, Jeroen en Iris openden een Marc Cain Store in Haarlem.

 “Doormiddel van veel inzet, nuchterheid en humor zijn wij zomaar 50 jaar, 6 winkels en een webshop verder! Maar toch is er één constante factor die nooit is veranderd en ook altijd zo zal blijven. Namelijk de aandacht voor u en onze mensen.” 

Aldus Jeroen en Iris.

 

Onze service

Bij Jeroen Beekman streven we naar een onvergetelijke winkelervaring, waar service centraal staat. Geniet van het gemak om zowel in onze winkels als online punten te sparen voor exclusieve voordelen. Ontdek meer dan 70 topmerken in onze winkels, altijd op zoek naar de nieuwste trends.

Laat je verwennen in een van onze winkels met onze personal shopping service, waarbij een zorgvuldig samengestelde selectie voor je klaarhangt om te passen. Onze medewerkers in de winkel delen deskundig advies over pasvorm en stijl. En omdat winkelen ook ontspanning mag zijn, staat de koffie klaar met iets lekkers. Ook bieden wij een vermaakservice aan, waar jouw kleding perfect op maat wordt aangepast.

Voor onze online shoppers zijn flexibele retourmogelijkheden beschikbaar. Je hebt 30 dagen de tijd om artikelen te retourneren, en wij zorgen ervoor dat het geld snel weer op je rekening staat. Gratis ruilen voor een ander item of maat is ook mogelijk. Bij Jeroen Beekman geloven we in het creëren van een gastvrije en plezierige winkelomgeving. Ervaar de perfecte combinatievan stijl en service bij Jeroen Beekman, waar jouw winkelbeleving onze prioriteit is.

Winkels

Jeroen Beekman Mode heeft maar liefst zes prachtige vestigingen verspreid over Nederland in Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Hoorn, Barneveld en Haarlem. Bij ons staat gastvrijheid centraal. Van deskundig kledingadvies tot een warm onthaal, je bent altijd welkom in een van onze winkels. Laat ons ervaren team je begeleiden bij het vinden van de perfecte outfit die jouw stijl omarmt.

  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay