Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Mini rokken

Een mini rok is een lekker luchtig item voor de zomer, maar kan ook prima in het najaar gedragen worden met bijvoorbeeld een dikke panty en laarzen. Een korte rok is natuurlijk helemaal te stylen naar uw smaak. Er zijn korte rokken in diverse modellen en kleuren, dus bekijk het assortiment en vind uw favoriet. Lees meer
Filter kiezen

Mini rokken

Een mini rok is een lekker luchtig item voor de zomer, maar kan ook prima in het najaar gedragen worden met bijvoorbeeld een dikke panty en laarzen. Een korte rok is natuurlijk helemaal te stylen naar uw smaak. Er zijn korte rokken in diverse modellen en kleuren, dus bekijk het assortiment en vind uw favoriet.

  • Herstel alle filters X
  • Mini X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Mini rokken

Korte dames rokken in de webshop van Jeroen Beekman

Een mini rok is een lekker luchtig item voor de zomer, maar kan ook prima in het najaar gedragen worden met bijvoorbeeld een dikke panty en laarzen. Een korte rok is natuurlijk helemaal te stylen naar uw smaak. Er zijn korte rokken in diverse modellen en kleuren, dus bekijk het assortiment en vind uw favoriet. Bekijk bijvoorbeeld eens de korte rokken van de volgende topmerken:

Mini rokken online kopen

Mocht u een rok hebben gezien in de webshop die u graag zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk. Het is zelfs heel eenvoudig en natuurloijk ook 100% veilig om bij Jeroen Beekman te bestellen. U kunt de betaalmethode van uw leuze selecteren en nadat u de betaling heeft afgerond, wordt de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen naar u verzonden. Mocht de bestelling dan toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u deze binnen 14 dagen eenvoudig retourneren. Ook is het mogelijk het artikel te ruilen, dit is geheel kosteloos. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, via mail of telefoon. Daar staan onze medewerksters elke werkdag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u van deskundig advies te voorzien.