Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Max Mara Dameskleding

Al sinds 1951 maakt Max Mara de prachtigste kledingstukken. Klassieke ontwerpen, mooie lijnen en stoffen van de hoogste kwaliteit. De MaxMara Weekend lijn is iets meer gericht op trends en is perfect voor de moderne vrouw. De jassen zijn de paradepaartjes van de collecties maar de prachtige snit, sterke lijnen en een geraffineerde, doch praktische look van alle andere kledingstukken misstaan zeker niet in uw garderobe. Lees meer
Filter kiezen

Max Mara Dameskleding

Al sinds 1951 maakt Max Mara de prachtigste kledingstukken. Klassieke ontwerpen, mooie lijnen en stoffen van de hoogste kwaliteit. De MaxMara Weekend lijn is iets meer gericht op trends en is perfect voor de moderne vrouw. De jassen zijn de paradepaartjes van de collecties maar de prachtige snit, sterke lijnen en een geraffineerde, doch praktische look van alle andere kledingstukken misstaan zeker niet in uw garderobe.

  • Herstel alle filters X
  • MaxMara X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Grafische prints
  • Ruiten
Artikelen per pagina:
23 Aantal
 

Max Mara Dameskleding

Al sinds 1951 maakt Max Mara de prachtigste kledingstukken. Klassieke ontwerpen, mooie lijnen en stoffen van de hoogste kwaliteit. De Max Mara Weekend lijn is iets meer gericht op trends en is perfect voor de moderne vrouw. De jassen zijn de paradepaartjes van de collecties maar de prachtige snit, sterke lijnen en een geraffineerde, doch praktische look van alle andere kledingstukken misstaan zeker niet in uw garderobe. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij:

Max Mara in de webshop van Jeroen Beekman

Bij Jeroen Beekman verzamelen we elk seizoen weer de mooiste merken en items. Een van die mooie merken is Max Mara en in onze webshop staat een selectie van Max Mara klaar. Mocht u vragen hebben over Max Mara of op zoek zijn naar deskundig mode advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Daar staan onze medewerksters elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar.

Max Mara online bestellen

Bestellen bij Jeroen Beekman is makkelijk, snel en uiteraard veilig. U kunt kiezen voor de betaalmethode van uw voorkeur en na afronding van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd.