Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Caroline Biss Jurken

Geen zin of tijd om een mooie combinatie te maken met een broek en bijpassende top of blouse? Kies dan voor een jurk van Caroline Biss. De jurk is al eeuwenlang een erg populair kledingstuk. Welke gelegenheid je ook hebt, een jurk kan altijd. De jurken van Caroline Biss behoren dan ook tot de vaste collectie. Zowel in de winter als zomer heeft Caroline Biss een breed assortiment aan jurken. Kies in de winter voor een lange, warme jurk en in de lente of zomer voor een wat korter en luchtiger exemplaar. Draag er mooie sieraden bij en jouw look is helemaal af. Lees meer
Filter kiezen

Caroline Biss Jurken

Geen zin of tijd om een mooie combinatie te maken met een broek en bijpassende top of blouse? Kies dan voor een jurk van Caroline Biss. De jurk is al eeuwenlang een erg populair kledingstuk. Welke gelegenheid je ook hebt, een jurk kan altijd. De jurken van Caroline Biss behoren dan ook tot de vaste collectie. Zowel in de winter als zomer heeft Caroline Biss een breed assortiment aan jurken. Kies in de winter voor een lange, warme jurk en in de lente of zomer voor een wat korter en luchtiger exemplaar. Draag er mooie sieraden bij en jouw look is helemaal af.

  • Herstel alle filters X
  • Jurken X
  • Caroline Biss X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Feestelijk
 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het assortiment aan jurken van Caroline Biss op onze webshop of breng een bezoekje aan een van de zes fysieke winkels.

Caroline Biss jurk online kopen

Heb je een mooie Caroline Biss jurk op het oog? Bestellen is bij Jeroen Beekman makkelijk, snel en natuurlijk 100% veilig. Je kunt kiezen uit diverse betaalmethoden, zodat je altijd kunt kiezen voor de methode die jij het prettigst vindt. Vervolgens wordt de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar het gewenste aflever adres. Dit is in de meeste gevallen gratis, want bestellingen met een waarde boven de 49,90 euro worden gratis verzonden. Mocht je onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen probleemloos ruilen of retourneren.