Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

by-bar

by-bar Amsterdam is een echt Nederlands label, dat is opgericht door ontwerpster Barbara Brenninkmeijer. De stijl van Barbara kan het beste worden omschreven als een combinatie van Scandinavisch strak design met een vrouwelijke, nonchalante 'Je ne sais quoi'-stijl. Het is de onverwachte signature touch van Barbara, welke de by-bar stijl uniek maakt. De kleding en accessoires zijn eigentijds, maar niet onderhevig aan heersende trends. Met een by-bar item ben je verzekerd van een tijdloze klassieker van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke materialen. Lees meer
Filter kiezen

by-bar

by-bar Amsterdam is een echt Nederlands label, dat is opgericht door ontwerpster Barbara Brenninkmeijer. De stijl van Barbara kan het beste worden omschreven als een combinatie van Scandinavisch strak design met een vrouwelijke, nonchalante 'Je ne sais quoi'-stijl. Het is de onverwachte signature touch van Barbara, welke de by-bar stijl uniek maakt. De kleding en accessoires zijn eigentijds, maar niet onderhevig aan heersende trends. Met een by-bar item ben je verzekerd van een tijdloze klassieker van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke materialen.

  • Herstel alle filters X
  • By-Bar X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Grafische prints
  • Knitwear
  • Party outfit
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

by-bar

Samen met haar betrokken team van by-bar zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en is gefocust op de kleinste details. Zij en haar team houden ervan om items in natuurlijke kleuren te maken, met kleurrijke accenten in een tijdloze en nonchalante stijl. Ze zijn toegewijd om collecties samen te stellen met items van zeer hoogwaardige kwaliteit en die meer dan één seizoen draagbaar zijn.

Duurzaam gefabriceerd 

Elk seizoen brengt by-bar een uitgebalanceerde collectie van hoogwaardige items uit, die meer dan één seizoen draagbaar zijn. by-bar ontwerpt niet een collectie op basis van de laatste trends en heeft dat ook nooit gedaan. Ze zijn grote voorstanders van het bouwen van een tijdloze garderobe in plaats van fast fashion. Vanaf het najaar van 2020 is by-bar begonnen met het toevoegen van nieuwe innovatieve eco-items aan de collectie. Denk daarbij aan warme gebreide truien met naturelkleurige alpacawol, jassen van gerecyclede plastic flessen en biokatoenen jeans.

by-bar Amsterdam mode online kopen

by-bar kleding bestel je bij Jeroen Beekman veilig en voordelig. Met een klantvriendelijke en servicegerichte aanpak hopen we jou een fijne online winkelervaring te bieden. Onze klantenservice medewerkers staan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien. Verzending is gratis vanaf 49,90 euro en de bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar het gewenste adres.