Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Faber kleding

Het merk Faber komt uit Duitsland en is vooral goed in het maken van exclusieve truien, vesten en blouses voor dames. Goede kwaliteit en pasvorm staan hierbij centraal. Prettig is ook dat Faber een brede maatvoering heeft waardoor dit merk voor vele vrouwen draagbaar is. Lees meer
Filter kiezen

Faber kleding

Het merk Faber komt uit Duitsland en is vooral goed in het maken van exclusieve truien, vesten en blouses voor dames. Goede kwaliteit en pasvorm staan hierbij centraal. Prettig is ook dat Faber een brede maatvoering heeft waardoor dit merk voor vele vrouwen draagbaar is.

  • Herstel alle filters X
  • FABER X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Party outfit
 

Faber kleding

Het merk Faber komt uit Duitsland en is vooral goed in het maken van exclusieve truien, vesten en blouses voor dames. Goede kwaliteit en pasvorm staan hierbij centraal. Prettig is ook dat Faber een brede maatvoering heeft waardoor dit merk voor vele vrouwen draagbaar is. Kenmerkend voor dit merk zijn ook altijd de gebreide items die in elke collectie terugkomen en de sportief-chique uitstraling. Dit alles maakt de kleding van dit Duitse merk tot een favoriet van vele dames. In het assortiment hebben we onder andere:

Faber damesmode online bestellen

Heb je een mooi item van Faber gezien? Bestellen bij Jeroen Beekman is snel, makkelijk en veilig. Je kunt kiezen uit diverse betalingsmethoden, zodat je altijd de methode kunt selecteren die jij het prettigst vindt. Jouw bestelling wordt vanaf een bedrag van 49,90 euro gratis en binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Mocht je bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen dan kun je deze binnen 30 dagen probleemloos ruilen of retourneren.