Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Lange damesjassen

Een lange damesjas is erg fijn voor de koude dagen, bijvoorbeeld langs de lijn bij het sportveld of om te dragen tijdens het fietsen. Een dames mantel die tot over de knie valt, beschermt tegen de kou en is daarnaast ook blijvend trendy. Bekijk snel het aanbod lange damesjassen van alle mooie merken die Jeroen Beekman in het assortiment heeft en vind hier je nieuwe lange jas of halflange jas. Lees meer
Filter kiezen

Lange damesjassen

Een lange damesjas is erg fijn voor de koude dagen, bijvoorbeeld langs de lijn bij het sportveld of om te dragen tijdens het fietsen. Een dames mantel die tot over de knie valt, beschermt tegen de kou en is daarnaast ook blijvend trendy. Bekijk snel het aanbod lange damesjassen van alle mooie merken die Jeroen Beekman in het assortiment heeft en vind hier je nieuwe lange jas of halflange jas.

  • Herstel alle filters X
  • Lange jas X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Lange damesjassen

Lange winterjas dames shoppen bij Jeroen Beekman

Bekijk ons aanbod lange damesjassen van alle topmerken die Jeroen Beekman in het assortiment heeft en vind hier je nieuwe lange jas. Bekijk eens de volgende merken voor damesjassen:

Lange dames mantels online kopen

Heb je een mooie lange dames winterjas gezien? Bestellen is eenvoudig, snel en uiteraard veilig. Je kunt kiezen voor de betaalmethode waar jij het prettigste bij voelt, zoals iDeal, Mastercard of Afterpay. Je bestelling wordt vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen bij bezorgt op het gewenste adres. Mocht de bestelling toch niet helemaal zijn wat je ervan verwachtte of past het niet? Dan kun je altijd probleemloos de bestelling retourneren binnen 30 dagen of kosteloos ruilen voor een andere maat of een ander artikel.