Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Korte Damesjassen

Een korte jas is praktisch voor alledag en is geschikt voor vele draagmomenten. Naast praktisch moet een jas natuurlijk ook mooi zijn en de perfecte pasvorm hebben. Dan bent u bij ons aan het goede adres, we hebben een zeer breed assortiment jassen, allen van de beste kwaliteit. Er zit voor u dus ook vast een mooie nieuwe jas bij. Lees meer
Filter kiezen

Korte Damesjassen

Een korte jas is praktisch voor alledag en is geschikt voor vele draagmomenten. Naast praktisch moet een jas natuurlijk ook mooi zijn en de perfecte pasvorm hebben. Dan bent u bij ons aan het goede adres, we hebben een zeer breed assortiment jassen, allen van de beste kwaliteit. Er zit voor u dus ook vast een mooie nieuwe jas bij.

  • Herstel alle filters X
  • Korte jas X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Korte Damesjassen

Korte winterjas of zomerjas voor dames

Een korte jas is praktisch voor alledag en is geschikt voor vele draagmomenten. Naast praktisch moet een jas natuurlijk ook mooi zijn en de perfecte pasvorm hebben. Dan bent u bij ons aan het goede adres, we hebben een zeer breed assortiment jassen, allen van de beste kwaliteit. Er zit voor u dus ook vast een mooie nieuwe jas bij. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij een van de volgende merken:

Korte damesjas online bestellen

Heeft u de perfecte jas gevonden? Bestellen bij Jeroen Beekman is eenvoudig en veilig. U kunt kiezen voor de gewenste betaalmethode en na afronding van de bestelling wordt deze binnen 1 tot 3 werkdagen naar u verzonden. Mocht de bestelling toch niet helemaal ebvallen dan kunt u deze binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren. Ruilen voor een andere maat of een ander artikel is ook mogelijk en is geheel kosteloos.