Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Summum dameskleding

Summum Woman kleding wordt verkocht sinds de oprichting in 1998 en richt zich op de moderne vrouw die net als Summum niet persé alle trends volgt, maar haar eigen stijl creëert. Er worden mooie materialen gebruikt van hoge kwaliteit en ook aan de pasvorm van de dameskleding wordt veel aandacht besteed. Kenmerkend voor de collecties van Summum zijn de mooie blouses, die elke seizoen terug te vinden zijn in de collectie, welliswaar telkens weer in een prachtige, nieuwe uitvoering. Lees meer
Filter kiezen

Summum dameskleding

Summum Woman kleding wordt verkocht sinds de oprichting in 1998 en richt zich op de moderne vrouw die net als Summum niet persé alle trends volgt, maar haar eigen stijl creëert. Er worden mooie materialen gebruikt van hoge kwaliteit en ook aan de pasvorm van de dameskleding wordt veel aandacht besteed. Kenmerkend voor de collecties van Summum zijn de mooie blouses, die elke seizoen terug te vinden zijn in de collectie, welliswaar telkens weer in een prachtige, nieuwe uitvoering.

  • Herstel alle filters X
  • Summum X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Floral design
  • Party outfit
Artikelen per pagina:
23 Aantal
 

Summum dameskleding

Summum Woman kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt met oog voor detail. De kleding wordt ontworpen met de moderne vrouw in gedachten, die graag haar eigen stijl creëert. De items uit de collectie kunnen goed met elkaar worden gecombineerd tot een mooie, stijlvolle outfit voor elk moment. Bekijk de Summum collectie direct online. Deze bestaat onder andere uit: 

Summum kleding online bestellen

De Summum dameskleding collectie bestaat ieder seizoen uit nieuwe modellen en kleuren. Bij Jeroen Beekman is Summum kleding verkrijgbaar in een brede maatvoering, waardoor het merk voor veel vrouwen heel draagbaar is. Mocht je twijfelen over de juiste maat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team met deskundige medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Summum kleding koop je voordelig en vertrouwd bij Jeroen Beekman. Bestellingen vanaf € 49,90 worden gratis thuis bezorgd. Mocht de maat niet in orde zijn, dan kun je het item binnen 30 dagen retourneren. Je kunt dan jouw keuze maken uit een ander product of er voor kiezen om je geld terug te laten storten op je rekening. Genoeg redenen dus om snel de collectie Summum kleding te bekijken!