Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Roberto Sarto Dameskleding

Roberto Sarto is een Nederlands merk dat unieke en stijlvolle kleding produceert. De combinatie van mooie designs en hoge kwaliteit maken dit merk er een om in de gaten te houden. Bekijk nu de Roberto Sarto collectie bij Jeroen Beekman. Lees meer
Filter kiezen

Roberto Sarto Dameskleding

Roberto Sarto is een Nederlands merk dat unieke en stijlvolle kleding produceert. De combinatie van mooie designs en hoge kwaliteit maken dit merk er een om in de gaten te houden. Bekijk nu de Roberto Sarto collectie bij Jeroen Beekman.

  • Herstel alle filters X
  • Roberto sarto X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Roberto Sarto Dameskleding

Ondanks de Mediterraanse klanken is Roberto Sarto een op en top Hollands merk. Opgericht in 1947 met altijd de aandacht op dames bonnetterie. En dat heeft ze zeker geen windeieren gelegd. Een perfecte verhouding tussen prijs, kwaliteit, pasvorm en design zorgt voor het feit dat Roberto Sarto een merk is waar we bij Jeroen Beekman ontzettend trots op zijn.

Bij Jeroen Beekman vindt u een mooie collectie van Roberto Sarto met onder andere;

Roberto Sarto online

Bij Jeroen Beekman bent u aan het juiste adres voor de mooiste kleding van Roberto Sarto. Ieder seizoen nemen onze inkopers met een kritische blik alle nieuwe collecties onder de loep, zodat u alleen maar de mooiste en beste kledingstukken onder ogen krijgt. En dit hebben we uiteraard ingedeeld in verschillende categorieën zodat u snel en makkelijk uw favoriete kledingitems van Roberto Sarto zult vinden.

Roberto Sarto bij Jeroen Beekman

Alle items van Roberto Sarto bestelt u makkelijk, snel en natuurlijk 100% veilig online, bij Jeroen Beekman. Zo kunt u altijd betalen op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt, krijgt u altijd voldoende gelegenheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren en betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,-. Wacht dus niet langer en bestel uw favoriete kleding van Roberto Sarto online, bij Jeroen Beekman.