Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Wollen damesjassen

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij. Lees meer
Filter kiezen

Wollen damesjassen

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij.

  • Herstel alle filters X
  • Wollen jas X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Wollen damesjassen

Wollen jas voor dames bij Jeroen Beekman

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij een van de volgende merken:

Wollen jas dames online bestellen

Heeft u een mooie wollen jas op het oog? Bestellen is heel gemakkelijk bij Jeroen Beekman en natuurlijk helemaal veilig. U kiest de betaalmethode die u het meest prettig vindt en uw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden worden. Mocht de bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen, dan kunt u deze altijd gemakkelijk binnen 14 dagen aan ons retourneren. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen of een e-mail te sturen, zij staan namelijk elke werkdag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.