Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Wollen damesjassen

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij. Lees meer
Filter kiezen

Wollen damesjassen

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij.

  • Herstel alle filters X
  • Wollen jas X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Wollen damesjassen

Wollen jas voor dames bij Jeroen Beekman

Een wolle jas is de klassieker onder de damesjassen. Zo'n mooie mantel, van heerlijk warme wol, die zorgt dat u het de hele winter niet koud heeft. Bovendien ziet u er ook de hele winter stijlvol uit met zo'n prachtige wollen jas. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit er vast ook een voor u bij. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij een van de volgende merken:

Wollen jas dames online bestellen

Heeft u een mooie wollen jas op het oog? Bestellen is heel gemakkelijk bij Jeroen Beekman en natuurlijk helemaal veilig. U kiest de betaalmethode die u het meest prettig vindt en uw bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden worden. Mocht de bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen, dan kunt u deze altijd gemakkelijk binnen 14 dagen aan ons retourneren. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen of een e-mail te sturen, zij staan namelijk elke werkdag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.