Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Efixelle Dameskleding

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. Dit is te zien en te voelen wanneer u een shirt van Efixelle draagt. Lees meer
Filter kiezen

Efixelle Dameskleding

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. Dit is te zien en te voelen wanneer u een shirt van Efixelle draagt.

  • Herstel alle filters X
  • Efixelle X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Basics
  • Floral design
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Efixelle Dameskleding

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. 

Efixelle online kopen

Efixelle online bestellen is erg gemakkelijk en bij de betaling kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, zoals IDEAL, Visa of Mastercard. Als u voor een bedrag boven de 50 euro bestelt, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Vervolgens wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Mocht de maat niet goed zijn of de bestelling bevalt niet helemaal, dan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw bestelling te ruilen of te retourneren.