Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Efixelle Dameskleding

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. Dit is te zien en te voelen wanneer je een shirt van Efixelle draagt. Lees meer
Filter kiezen

Efixelle Dameskleding

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. Dit is te zien en te voelen wanneer je een shirt van Efixelle draagt.

  • Herstel alle filters X
  • Efixelle X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Artikelen per pagina:
23 Aantal
12
12
 

Bij Efixelle staan drie kernwoorden centraal: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. De shirts van Efixelle zijn echt bijzonder, voor het maken ervan wordt alleen de beste 5% van de katoenoogst gebruikt en de stof wordt op een speciale manier gemaakt waarbij er vijf keer meer garen wordt gebruikt dan anders. 

Efixelle online kopen

Efixelle online bestellen is erg gemakkelijk en bij de betaling kun je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, zoals IDEAL, Visa of Mastercard. Wanneer je voor een bedrag boven de €49,90 bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Vervolgens wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar het gewenste afleveradres. Mocht de maat niet goed zijn of de bestelling bevalt niet helemaal, dan heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen je bestelling te ruilen of te retourneren.