Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Midi rokken

Een midi rok heeft een hele fijne lengte, ongeveer tot de kuit, die maakt dat een midi rok geschikt is voor vele draagmomenten. Combineer met een platte schoen voor een casual look of met een hak voor een meer geklede look. Jeroen Beekman heeft diverse modellen in het assortiment, zoals A-lijn midirokken of kokerrokken. Bekijk het aanbod en wie weet zit uw nieuwe rok er wel tussen. Lees meer
Filter kiezen

Midi rokken

Een midi rok heeft een hele fijne lengte, ongeveer tot de kuit, die maakt dat een midi rok geschikt is voor vele draagmomenten. Combineer met een platte schoen voor een casual look of met een hak voor een meer geklede look. Jeroen Beekman heeft diverse modellen in het assortiment, zoals A-lijn midirokken of kokerrokken. Bekijk het aanbod en wie weet zit uw nieuwe rok er wel tussen.

  • Herstel alle filters X
  • Midi X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Midi rokken

Midi rokken in de webshop van Jeroen Beekman

Een midi rok heeft een hele fijne lengte, ongeveer tot de kuit, die maakt dat een midi rok geschikt is voor vele draagmomenten. Combineer met een platte schoen voor een casual look of met een hak voor een meer geklede look. Jeroen Beekman heeft diverse modellen in het assortiment, zoals A-lijn midirokken of kokerrokken. Bekijk het aanbod en wie weet zit uw nieuwe rok er wel tussen. Bijvoorbeeld van een van de volgende topmerken:

Midi rokken online kopen

Heeft u een mooie midi rok gezien die u graag aan uw garderobe wil toevoegen? Bestellen is heel eenvoudig bij Jeroen Beekman en natuurlijk ook veilig. U kunt kiezen voor de betaalmethode waar u zich het prettigst bij voelt en na afronding van de betaling wordt de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen naar u verzonden. Mocht de bestelling dan onverhoopt niet helemaal bevallen, dan kunt u deze heel eenvoudig binnen 14 dagen retourneren.