Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Smashed Lemon Jurken

Het merk Smashed Lemon maakt altijd vrouwelijke kleding en staat bekend om het expressieve kleurgebruik. Alle ontwerpen weerspiegelen de liefde voor mode en zijn net even anders. Dat is in de nieuwe collectie Smashed Lemon jurken ook weer uitstekend gelukt. Bekijk hier de collectie jurken en vind jouw favoriet. Lees meer
Filter kiezen

Smashed Lemon Jurken

Het merk Smashed Lemon maakt altijd vrouwelijke kleding en staat bekend om het expressieve kleurgebruik. Alle ontwerpen weerspiegelen de liefde voor mode en zijn net even anders. Dat is in de nieuwe collectie Smashed Lemon jurken ook weer uitstekend gelukt. Bekijk hier de collectie jurken en vind jouw favoriet.

  • Herstel alle filters X
  • Jurken X
  • Smashed Lemon X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Ook dit seizoen hebben we weer een selectie gemaakt voor jouw van de mooiste Smashed Lemon jurken. Door de combinatie van modern, expressief kleurgebruik en vrouwelijkheid zijn de jurkjes van Smashed Lemon erg geliefd bij heel veel vrouwen. Naast jurken hebben we van Smashed Lemon o.a. ook prachtige jassen in het assortiment:

Smashed Lemon Jassen

Smashed Lemon jurk online kopen

Heb jij een mooie Smashed Lemon jurk op het oog? Bestellen bij Jeroen Beekman is 100% veilig, snel en gemakkelijk. Jij kiest de betaalmethode die jij het prettigst vindt en jouw bestelling wordt vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar het gewenste afleveradres. Dit is in de meeste gevallen gratis, want bestellingen boven de €49,90 euro worden gratis verzonden. Mocht de bestelling toch niet helemaal naar wens zijn of de maat is niet goed, dan kun jij de bestelling altijd binnen 30 dagen probleemloos gratis ruilen of retourneren voor slechts €5,-.