Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Ivko Dameskleding

Ivko is gesepecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige breisels, die tot bijzondere kledingstukken worden verwerkt. Alle designs worden van natuurlijke materialen gemaakt en vallen op door de gebruikte patronen en kleuren.  Lees meer
Filter kiezen

Ivko Dameskleding

Ivko is gesepecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige breisels, die tot bijzondere kledingstukken worden verwerkt. Alle designs worden van natuurlijke materialen gemaakt en vallen op door de gebruikte patronen en kleuren. 

  • Herstel alle filters X
  • Ivko X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
Thema's:
Kies thema Sorteren
  • Floral design
  • Grafische prints
 

Ivko Dameskleding

Ivko is gesepecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige breisels, die tot bijzondere kledingstukken worden verwerkt. Alle designs worden van natuurlijke materialen gemaakt en vallen op door de gebruikte patronen en kleuren. De kleding van Ivko past helemaal bij de moderne, onafhankelijke vrouw en de collectie van Ivko shopt u natuurlijk bij Jeroen Beekman.

Ivko vesten in de webshop van Jeroen Beekman

In de webshop van Jeroen Beekman vindt u de mooiste items van Ivko. Ivko staat bekend om de mooie vesten voor dames die het merk produceert van de hoogste kwaliteit materialen. Elk seizoen wordt een selectie gemaakt uit de mooiste items van Ivko, zodat u weer volop keuze heeft om uw garderobe aan te vullen. 

Ivko vesten online bestellen

Heeft u een mooi item van Ivko gezien? Bestellen bij Jeroen Beekman is makkelijk, snel en veilig. U kiestd e door u gewenste betaalmethode en uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Vanaf een aankoopbedrag van 50 euro wordt de bestelling gratis verzonden. Mocht de bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen, dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen retourneren. 

Als u Ivko een mooi merk vindt, hebben wij wellicht nog meer merken die u interesseren: