Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Voorjaar en zomerkleuren: de trends van dit seizoen

Thursday 11 April 2024

Ontdek de kleuren van het voorjaar / zomer 2024 en omarm betoverende trends. Dit seizoen draait alles om verfrissende pastels, rood, prachtige blauwtinten en warme aardetinten. Van zachte camel tot gedurfd rood, kies voor tijdloze elegantie. Verken de nieuwste modetrends en straal moeiteloos chic met deze prachtige kleuren!

Rood

De catwalks laten een overvloed aan rood zien voor dit seizoen, variërend van knalrood tot diep bordeaux. Het is de perfecte kleur voor opvallende kledingstukken in je outfit of in combinatie met naturel kleuren. Rood straalt kracht en passie uit en biedt eindeloze mogelijkheden om je stijl te uiten, van gedurfde statements tot subtiele accenten. Of je nu kiest voor een knallende rode jurk of een paar dieprode accessoires, rood zal zeker een prominente rol spelen in de voorjaarsgarderobe van dit jaar.

Blauwtinten

Van zacht pastelblauw tot diep marineblauw: we zien een golf van blauwtinten voor dit voorjaar. Blauw staat bekend om zijn veelzijdigheid en tijdloze elegantie. Pastelblauw is perfect voor een luchtige uitstraling, terwijl diep marineblauw kracht en verfijning toevoegt. Combineer een pastelblauwe blouse met wit voor een chique look of ga voor een marineblauw pak voor een formele twist. Blauw laat zich ook goed combineren met andere kleuren. Kortom, blauw belooft een prominente rol te spelen.

Pastels

Dit voorjaar staat pastel weer centraal. Hoewel technisch gezien het geen 'echte' kleuren zijn, zijn pasteltinten van onschatbare waarde. De zachtheid en subtiliteit ervan brengen een frisse, lichte uitstraling in elke outfit. Van romantisch roze tot serene lavendelblauw en verfijnd mintgroen, pastels stralen altijd een zachte, elegante charme uit. Voor inspiratie hoef je niet ver te zoeken: het IRIS magazine biedt tal van trendy outfits in pasteltinten die perfect passen bij dit seizoen. Laat je creativiteit de vrije loop en omarm de zachtheid van pastel voor een verfijnde, eigentijdse uitstraling deze lente en zomer.

Aardetinten

Dit seizoen worden we omarmd door aardetinten zoals olijfgroen, terracotta en bruin. Olijfgroen brengt een natuurlijke frisheid, terwijl terracotta warmte en uitnodiging uitstraalt, en bruin diepte toevoegt. Deze kleuren lenen zich perfect voor ton-sur-ton looks of als accenten. Combineer bijvoorbeeld een olijfgroene broek met een terracotta trui voor een stijlvolle uitstraling. Met aardetinten creëer je moeiteloos een veelzijdige en tijdloze stijl. Laat je inspireren door de warmte en natuurlijkheid van deze kleurentrends en voeg een vleugje aarde toe aan je garderobe.

Neem voor meer inspiratie eens een kijkje in ons IRIS Magazine voorjaar 2024

  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay