Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20

De leukste dames outfits voor de feestdagen

Monday 27 November 2023

Ontdek de perfecte party outfit voor de feestdagen!

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent tijd om te schitteren in de meest sprankelende en stijlvolle outfits. Of je nu gaat voor een glamoureuze cocktailparty, een intiem familiediner of een knallend nieuwjaarsfeest, er zijn talloze mogelijkheden om je feestelijke look te perfectioneren. Wij hebben een ruime collectie aan party looks om jou tijdens iedere gelegenheid te voorzien van de perfecte feestelijke outfit!

Voor elke gelegenheid een feestelijke look 

Elke feestelijke gelegenheid vraagt om een andere outfit. Zo vier je de feestdagen gezellig met familie thuis en draag je een comfy outfit met een feestelijke touch. Tijdens een chique avond uit wil je meer uitpakken met bijvoorbeeld pailletten en hoge hakken. Of je gaat een avondje dansen in een leuk kort party jurkje. 

Ontdek hier vier fantastische stijlen voor onvergetelijke feestoutfits! Voor welke party look ga jij? 

Elegantie in pantalon 

Voor degenen die graag comfort combineren met een vleugje chic, is een broek of pantalon een uitstekende keuze voor feestelijke gelegenheden. Ga voor een glanzende satijnen broek in een diepe kleur, gecombineerd met een bijpassende top met pailletten, een shiny blouse of een mooie chique blazer. Accessoires zoals strappy hakken en een opvallende clutch maken deze outfit compleet.

Glitter broek Gouden broek Shiny broek

Glitter and glamour

Wanneer je denkt aan glamour, dan denk je aan pailletten, glitter en shiny materialen. Het is weer ‘ the season to sparkle’, dus pak vooral lekker uit! Laat jezelf stralen met een adembenemende outfit vol glitter en pailletten! Kies voor een nauwsluitende jurk met all-over pailletten of een glinsterende jumpsuit. Durf te pronken met opvallende metallic accessoires en sprankelende schoenen om de feestelijke look helemaal af te maken.

Glitter pak jumpsuit

Colour Fest

Een party outfit is altijd prachtig in het zwart, zilver en/of goud. Maar kies deze feestdagen eens voor een leuke kleurrijke outfit die levendige tinten combineert! Mooie levendige kleuren voor deze feestdagen zijn kobaltblauw, smaragdgroen of diep paars. Style je outfit met contrasterende sieraden en een stijlvolle clutch om de look compleet te maken. Lekker vrolijk en feestelijk tegelijk! 

Dress up 

Een feestelijk jurkje is een tijdloze keuze voor de feestdagen. Ga voor een elegante A-lijn jurk in een dieprode tint of kies voor een glitterjurk met mooie details zoals kant of transparante elementen. De little black dress is altijd een winner! Combineer je feestjurk met stijlvolle hakken en subtiele sieraden voor een betoverende uitstraling. 

party jurk party jurk taupe

Feestelijke Accessoire tips voor de Finishing Touch

Om je feestelijke outfit nog meer te laten schitteren, zijn de juiste accessoires van essentieel belang. Kies voor sprankelende statement-oorbellen of een glinsterende choker om je look te accentueren. Een elegante clutch met metallic details voegt een vleugje glamour toe, terwijl stijlvolle hakken met glitter of strass de aandacht trekken. Vergeet niet dat een stralende glimlach je beste accessoire is tijdens deze feestdagen!

Online dames feestkleding shoppen

Ben jij op zoek naar een party outfit? Vind jouw stijl in de webshop van Jeroen Beekman bij onze party look collectie. De merken Summum Woman en Co’couture hebben deze winter geweldige party essentials. Of neem eens een kijkje bij onze jurken collectie. Wil je alles weten over de do's en don'ts bij een feestelijke dresscode? Bekijk dan ons blog over de dresscode feestelijk. Maak je outfit compleet met sparkling accessoires en steel deze feestdagen de show! 

  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay