Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20

Ontdek alle broeken trends van dit moment

Thursday 23 February 2023

Broeken zijn misschien wel de meest veelzijdige items in onze kledingkast. Omdat ze ideaal zijn voor zoveel verschillende gelegenheden: zakelijk, feestelijk en casual. Met een ruim assortiment broeken van diverse merken zoals Mac, Fabienne Chapot, Marc Cain, Cambio, Rosner en veel meer, hebben wij bij Jeroen Beekman voor ieder wat wils! Maar wat de trend ook is, het belangrijkste is dat je een broek draagt waar jij de goed in voelt. 

Wat zijn dé broekentrends dit seizoen? We nemen ze graag met je door! 

Straight leg 

Laat je skinny lekker in de kast liggen en stap over op het straight leg model. Deze broek loopt wijd en recht. Meestal strak op de dij, maar los vanaf de knieën. Dit model is heel goed te combineren met bijvoorbeeld een mooie blazer. Deze broek draag je extra trendy, wanneer hij over je schoenen heen valt.

Straight fit broeken

Broeken met print

Wil je vrolijkheid uitstralen, dan zijn de broeken met prints ideaal. In het assortiment van Jeroen Beekman hebben wij veel diverse broeken met prints, denk hierbij aan merken zoals: Cambio, Joseph Ribkoff en Rosner. De trends van dit jaar zijn broeken met grafische prints, floral designs, en de animal print.

print print print

Pantalon

Pantalons zijn broeken die ideaal zijn voor een zakelijke meeting, of om er gewoon netjes uit te zien. Ook kan een pantalon lekker casual gedragen worden met sneakers. Vaak zijn pantalons onderdeel van een dames pak. Een pantalon is een recht en subtiel uitlopend model dat net boven de enkels valt en zorgt voor een geweldige pasvorm. 

Pantalon

Skinny fit 

Skinny fit is een mooie strakke boek, die van heup tot enkels een strakke pasvorm heeft.  De broeken hebben meestal voldoende stretch, zodat de broeken comfortabel zitten. Skinny broeken zijn erg makkelijk te combineren en zijn een basis voor veel outfits. Denk hierbij aan het combineren met een stoer T-shirt, of juist met een elegante blouse. Jeroen Beekman heeft een ruim assortiment met mooie skinny broeken, in diverse kleuren.

skinny fit pants Skinny broek Skinny jeans

Flared

We love the flared jeans! Gelukkig blijft deze trend nog een tijdje in het modebeeld. Het is een heerlijk basismodel, waar je nooit de plank mee kan misslaan. De meeste flared broeken hebben ook nog eens een stretchy (denim) stof, waardoor ze heerlijk comfortabel zitten. Deze broek geeft je look een stylish én speels effect. 

Flaired pants

Wist je dat één van onze specialiteiten onze broekencollectie is? Wij hebben voor iedere vrouw de perfecte broek! Kom je er niet uit met het vinden van de juiste pasvorm, kom dan gerust langs in een van onze winkels en vraag een medewerker om hulp. Al onze modespecialisten zijn namelijk tevens pasvorm specialisten!

Wil jij weten welke jeans bij jouw figuur past? Lees dan dit blog

  • 11, Apr 2024
    Voorjaar en zomerkleuren: de trends van dit seizoen
    Lees Verder  
  • 11, Apr 2024
    De mooiste modetrends voorjaar / zomer 2024
    Lees Verder  
  • 27, Nov 2023
    De leukste dames outfits voor de feestdagen
    Lees Verder  
  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay