Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

De mooiste modetrends voorjaar / zomer 2024

Thursday 11 April 2024

Klaar voor een dosis frisse stijlinspiratie? Dit voorjaar van 2024 brengt opmerkelijke veranderingen in de wereld van damesmode. In deze blog nemen we je mee op een reis door de meest opvallende trends van het seizoen. Dit voorjaar draait alles om veelzijdigheid en comfort met de 'Denim op Denim' look, waar je je favoriete denimstukken nieuw leven inblaast met een eigentijdse twist. Verken ook de romantische allure van 'Long Skirts', waarin je elegantie combineert met moeiteloze charme. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je garderobe met de 'Flowerprint' trend, die de lente tot leven brengt met bloemige patronen en kleuren.
Wil je nog meer modetrends ontdekken? Lees dan verder en laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stijl en mode. Bereid je voor op een seizoen vol stijl en expressie met deze geweldige trends. 

Long skirt trends

Dit voorjaar zijn lange rokken terug van weggeweest, met een moderne twist. Van romantische bloemenprints tot gestructureerde ontwerpen in neutrale tinten, ze zijn veelzijdig en stijlvol. Draag ze casual met een T-shirt en sneakers of kleed ze op met een elegante blouse en sandalen. Laat deze tijdloze trend van 2024 je garderobe verfrissen en je persoonlijke stijl versterken.

trend lange rokken

Denim on Denim

Denim is al jaren een onmisbaar item in onze garderobes. Dit voorjaar kun je met een gerust hart al je geliefde denim kledingstukken tevoorschijn halen. Combineer bijvoorbeeld je denim jack met een lichte jeans voor een frisse uitstraling. Experimenteer met verschillende tinten en stoffen voor een speels effect. Voor een meer vrouwelijke look kun je een denim blouse combineren met een elegante jeans. Laat je creativiteit de vrije loop en omarm de veelzijdigheid van denim deze lente.

Business casual

De voorjaarstrend van dit jaar omarmt het zakelijk casual, waar professionaliteit samensmelt met ontspannen comfort. En deze trend hoeft allesbehalve stijf te zijn. Combineer losse overhemden met een strakke jeans, of een opvallende pak gecombineerd met een pump. Het draait om het vinden van balans tussen stijlvol en ontspannen, waardoor je jouw persoonlijke flair kunt tonen terwijl je toch een professionele look behoudt. Dus, dit seizoen, mix en match erop los met texturen, patronen en kleuren voor een frisse kijk op de klassieke kantooroutfit. 

Flowerprint

De bloemenprint is dit seizoen helemaal hot en brengt een heerlijk vleugje frisheid en romantiek in onze outfits! Van schattige kleine bloemetjes tot grote, opvallende motieven, bloemen zijn overal te vinden, van jurken tot accessoires. Of je nu gaat voor een subtiel bloemenaccent of een echte bloemenexplosie, het kan allemaal! Mix en match erop los voor een speelse en levendige look, of hou het simpel door bloemenprints te combineren met effen stukken. Dus, laat je innerlijke bloemenvrouw schitteren en omarm de vrolijke energie van de bloemenprint trend!

Shine in silver

Volgens de catwalks blijft de metallic-trend populair in 2024, met zilver als absolute blikvanger. Van glinsterende jurken tot metallic accessoires, zilver maakt deze lente een gedurfde statement. Of het nu gaat om strakke zilveren broeken gecombineerd met een fris wit overhemd of een opvallende zilveren jas over een kleurrijke jurk, deze trend biedt eindeloze mogelijkheden voor experimenteren en zelfexpressie. Omarm de aantrekkingskracht van zilver en laat je stijl deze lente stralen.

Neem voor meer inspiratie eens een kijkje in ons IRIS Magazine voorjaar 2024

  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay