Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
20% EXTRA kassakorting op outlet! Actiecode: KONING20

Athleisure: de stijlvolle sporty look

Thursday 21 April 2022

De athleisure trend blijft populair, al was het alleen maar omdat we het comfort van deze sporty look zo heerlijk vinden. Het leuke aan deze trend is dat het ook erg stijlvol gedragen kan worden.

Athleisure is afgeleid van de woorden athletic (sportief) en leisure (vrije tijd). Een trend waarbij sportieve kleding veelzijdiger gedragen kan worden en een onderdeel is van je dagelijkse garderobe. De materialen zijn stretchy en ademend, waardoor de kleding altijd comfortabel aanvoelt. 

In de collectie van Jeroen Beekman Mode hebben wij veel sporty mode-items, die je casual draagt en veelzijdig kunt combineren. Denk aan het dragen van een blazer boven een jogger, een sportieve sweater over een jurk of sneakers onder een rokje.

Marc Cain Sports collection

Naast de 'Collections' lijn, heeft Marc Cain een specifieke 'Sports' categorie. Deze sportieve lijn van Marc Cain bevat luxe comfy kleding, met een sportief karakter, waarmee je gegarandeerd stijlvol voor de dag komt. Jeroen Beekman Mode heeft een van de grootste collecties van Marc Cain. Neem eens een kijkje bij onze sports thema’s in onze special shop.

Feel good kleding van 10 Days

Het Nederlandse lifestyle merk 10 Days maakt uitsluitend kleding met een hoog draagcomfort, die aanvoelt als een tweede huid. De kleding van 10 Days is veelal sportief en stoer, maar ook vrouwelijk.

Penn & Ink travel wear

Door de aangename stretchstoffen, heeft de kleding van het New Yorkse merk Penn & Ink een hoog draagcomfort. Veel items bevatten het fijne travel materiaal, maar hebben eveneens die stijlvolle look die past bij zowel casual als zakelijk.

Zoek je meer items waarmee je je kunt stylen in de athleisure trend? Neem dan ook eens een kijkje in de collecties van Jane Lushka, Moscow en Goldbergh.

  • 11, Apr 2024
    Voorjaar en zomerkleuren: de trends van dit seizoen
    Lees Verder  
  • 11, Apr 2024
    De mooiste modetrends voorjaar / zomer 2024
    Lees Verder  
  • 27, Nov 2023
    De leukste dames outfits voor de feestdagen
    Lees Verder  
  • Veilig shoppen:
    Certificaat Thuiswinkel Organisatie
  • Wat klanten zeggen:
    kiyoh Jeroen Beekman
  • Veilig betalen:
    iDeal Visa Mastercard Paypal Afterpay