Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Cheers to 50 years

Friday 9 November 2018

Jeroen Beekman Mode bestaat 50 jaar! Jeroen en Iris nemen u mee terug in de tijd, het ontstaan van het bedrijf, de overnames en uitbreidingen. Uiteraard vieren zij dit 50 jarig bestaan graag met u dit najaar!

Het is 50 jaar geleden dat mijn ouders, Hans en Frida Beekman, een modezaak genaamd ‘Het Boetje’ zijn gestart op Texel; aldus Jeroen. In 1974 besloten Hans en Frida Beekman naar het vaste land te gaan en wel naar Emmeloord. Een nieuw pand, een nieuw team. Met anderen woorden een compleet nieuwe fase voor Modecentrum Beekman. In het jaar 1994 openden Hans en Frida Beekman met trots de tweede winkel, in de Hanzestad Kampen. 

 

In 1999 zetten Jeroen en Iris hun eerste stappen binnen het bedrijf. Eerst als collega’s, maar na een jaar sprong de vonk over en werden ze een (kleding) setje. Hiermee was de volgende generatie een feit. “Drie jaar later, in 2002 namen wij, Jeroen en Iris de winkels in Emmeloord en Kampen over.”

Door de continue wil om te groeien, breidden Jeroen en Iris in 2008 uit naar Leeuwarden. Wat voorheen Van Der Kam Mode was, is een Jeroen Beekman winkel geworden. Op naar de volgende stap: “In 2011 namen wij een belangrijke beslissing, we startten een webshop. Het doel om bij één van de grootste webshops in ons segment te horen is onderhand gelukt!” Zo omschrijven Jeroen en Iris.

 

Nog geen vijf jaar later werden er nog twee prachtige winkels toegevoegd. Voormalig Bruggeman Mode in Hoorn werd in 2014 de vierde winkel die Jeroen en Iris overnamen.  In 2016 kwam de wens uit om een vestiging in het midden van Nederland te hebben. Ze namen de winkel Modehuis Klomp in Barneveld over.

Volgens Jeroen en Iris stond een one-brand-store altijd al op het verlanglijstje, net als een winkel in de stad Haarlem. Deze droom is in 2017 uitgekomen, Jeroen en Iris openden een Marc Cain Store in Haarlem.

 “Doormiddel van veel inzet, nuchterheid en humor zijn wij zomaar 50 jaar, 6 winkels en een webshop verder! Maar toch is er één constante factor die nooit is veranderd en ook altijd zo zal blijven. Namelijk de aandacht voor u en onze mensen.” Aldus Jeroen en Iris.