Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Vera Mont Jurken

De jurken van Vera Mont zijn echte eyecatchers en laten u de gehele dag stralen. Vera Mont bezorgt u een goed en zelfverzekerd gevoel door de innovatieve pasvormen en stijlvolle designs. Van lichte zomerjurken, elegante businessjurken, casual vrijetijdsjurken, stijlvolle avondjurken: Vera Mont gaat met u mee van de ontbijttafel tot aan het diner. Lees meer
Filter kiezen

Vera Mont Jurken

De jurken van Vera Mont zijn echte eyecatchers en laten u de gehele dag stralen. Vera Mont bezorgt u een goed en zelfverzekerd gevoel door de innovatieve pasvormen en stijlvolle designs. Van lichte zomerjurken, elegante businessjurken, casual vrijetijdsjurken, stijlvolle avondjurken: Vera Mont gaat met u mee van de ontbijttafel tot aan het diner.

  • Herstel alle filters X
  • Jurken X
  • Vera Mont X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Vera Mont Jurken

Vera Mont verbindt het gevoel van schoonheid en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Vera Mont is een liefdesverklaring aan de vrouw. 

En wat voor vrouw? Ze leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een echte vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt, natuurlijk en vanzelfsprekend. Vera Mont staat voor innovatief denken. Hoogste eisen aan design, kwaliteit, materialen, nieuwste verwerkingstechnieken en pasvormen zijn het credo van het modebedrijf. 

De jurken van Vera Mont zijn vrouwelijk en geven naast een prachtig uiterlijk een comfortabele pasvorm. De jurken zijn versierd met prachtige details als pailletten, ruches, kant of sierlijke studs. Of ga voor opvallende bloemen prints, klassieke strepen of stippen, extravagante patronen of natuurlijke prints geïnspireerd op verre landen en diepe wateren. 

Vera Mont biedt u de mogelijkheid om een eigen draai te geven aan haar collecties door accessoires toe te voegen uw outfit.  Deze prachtige collectie aan jurken van Vera Mont vindt u in het veelzijdige assortiment van Jeroen Beekman mode.