Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Gil Bret jassen en mantels

Gil Bret is een merk dat zich richt op het maken van onderscheidende jassen met trendy aspecten voor de moderne vrouw. Met ruim 40 jaar ervaring is Gil Bret niet meer weg te denken uit het modelandschap.  Lees meer
Filter kiezen

Gil Bret jassen en mantels

Gil Bret is een merk dat zich richt op het maken van onderscheidende jassen met trendy aspecten voor de moderne vrouw. Met ruim 40 jaar ervaring is Gil Bret niet meer weg te denken uit het modelandschap. 

  • Herstel alle filters X
  • Jassen en Mantels X
  • Gil Bret X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Gil Bret is een merk dat zich richt op het maken van onderscheidende jassen met trendy aspecten voor de moderne vrouw. Met ruim 40 jaar ervaring is Gil Bret niet meer weg te denken in het modelandschap. Gil Bret streeft naar uitstekende kwaliteit, een perfecte pasvorm en internationale allure. Dat lukt heel aardig want de jassen van Gil Bret zijn inmiddels verkrijgbaar in ruim 60 landen.

Gil Bret dames jassen

De collectie heeft voor ieder moment of gelegenheid een geschikte jas. Gil Bret jassen zijn rijk gedetailleerd, hebben prachtige voeringen en stiksels en vaak mooie emblemen, knopen of ritsen. De webshop Jeroenbeekman heeft een grote collectie Gil Bret jassen geselecteerd voor u. 

Gil Bret jassen online kopen

Bij JeroenBeekman.nl wordt uw bestelling vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd. U kunt natuurlijk gerust contact opnemen met onze klantenservice voor al uw vragen omtrent Gil Bret of andere zaken. Wij helpen u graag! Bekijk rustig onze collectie en laat u ook inspireren door andere mooie jassenmerken voor dames, zoals: