Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Liu Jo Blazers

Het Italiaanse merk Liu Jo heeft blazers voor de zelfverzekerde vrouw, die wel houdt van een extra sparkle. De prachtige jasjes kenmerken zich door elegantie en stralen een bepaalde klasse uit. De materialen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en de stijl van Italiaans vakmanschap. Lees meer
Filter kiezen

Liu Jo Blazers

Het Italiaanse merk Liu Jo heeft blazers voor de zelfverzekerde vrouw, die wel houdt van een extra sparkle. De prachtige jasjes kenmerken zich door elegantie en stralen een bepaalde klasse uit. De materialen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en de stijl van Italiaans vakmanschap.

  • Herstel alle filters X
  • Blazers X
  • Liu Jo X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Liu Jo Blazers

Liu Jo blazers collectie in de webshop van Jeroen Beekman

De nieuwste collectie blazers van Liu Jo is te vinden in de webshop van Jeroen Beekman. Elk seizoen worden weer de mooiste exemplaren geselecteerd en voor u klaargezet in onze webshop, zodat u heerlijk online kunt winkelen.

Liu Jo blazers online bestellen

Heeft u een mooie Liu Jo blazer op het oog? Bestellen is bij Jeroen Beekman makkelijk, snel en natuurlijk 100% veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethoden, zodat u altijd kunt kiezen voor de methode die u het prettigst vindt. Vervolgens wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Dit is in de meeste gevallen gratis, want bestellingen met een waarde boven de 49,90 euro worden gratis verzonden. Mocht u onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen probleemloos ruilen of retourneren.