Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Peuterey Dames jassen

De nieuwe collectie Peuterey jassen is weer binnen! Peuterey kent haar oorsprong in 2002. De naam van het Italiaanse merk is afgeleid van de naam van de bergtop van de Mont Blanc. Ontdekking en reizen behoren tot de ziel van het merk. Deze thema's zijn dan ook terug te vinden in de designs en in de namen van de modellen. Lees meer
Filter kiezen

Peuterey Dames jassen

De nieuwe collectie Peuterey jassen is weer binnen! Peuterey kent haar oorsprong in 2002. De naam van het Italiaanse merk is afgeleid van de naam van de bergtop van de Mont Blanc. Ontdekking en reizen behoren tot de ziel van het merk. Deze thema's zijn dan ook terug te vinden in de designs en in de namen van de modellen.

Peuterey Dames jassen
  • Herstel alle filters X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Peuterey Dames jassen

De nieuwe collectie Peuterey jassen is weer binnen! Peuterey kent haar oorsprong in 2002. De naam van het Italiaanse merk is afgeleid van de naam van de bergtop van de Mont Blanc. Ontdekking en reizen behoren tot de ziel van het merk. Deze thema's zijn dan ook terug te vinden in de designs en in de namen van de modellen.

Peuterey damesjassen in de webshop van Jeroen Beekman

Peuterey jassen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, elegantie en functionaliteit. Dankzij de lichte materialen zijn de jassen prettig om te dragen. Peuterey jassen kunnen daarom gezien worden als de ideale reisgenoot voor iedere trip. Praktisch, veelzijdig, tijdloos, stijlvol en modern zijn de woorden die de jassen het beste typeren.

Peuterey jassen online bestellen

De collectie Peuterey jassen beschikt ieder seizoen over nieuwe modellen en kleuren. Heeft u vragen over Peuterey jassen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team met deskundige medewerkers staat elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van deskundig modeadvies te voorzien.

Peuterey jassen koopt u voordelig en vertrouwd bij Jeroen Beekman Damesmode. Bestellingen vanaf 49,90 euro worden gratis bij u thuisbezorgd. Mocht de maat niet in orde zijn, dan kunt u het item binnen 14 dagen retourneren. U kunt dan uw keuze maken uit een ander product of er voor kiezen om uw geld terug te laten storten op uw rekening. Neem snel een kijkje naar ons assortiment Peuterey jassen!