Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

La Dress

'The perfect dress is fit for all different roles life has to offer' - quote van Simone van Trojen, oprichtster van LaDress (2006). Het label creëert prachtige tijdloze fashion voor stijlvolle vrouwen, waarin het benadrukken van het vrouwelijk silhouet centraal staat. De merkfilosofie is gebaseerd op duurzaamheid, vakmanschap, Nederlands design en tijdloze invloeden. Alle items van LaDress zijn voor alle leeftijden en perfect om jarenlang plezier van te hebben. Lees meer
Filter kiezen

La Dress

'The perfect dress is fit for all different roles life has to offer' - quote van Simone van Trojen, oprichtster van LaDress (2006). Het label creëert prachtige tijdloze fashion voor stijlvolle vrouwen, waarin het benadrukken van het vrouwelijk silhouet centraal staat. De merkfilosofie is gebaseerd op duurzaamheid, vakmanschap, Nederlands design en tijdloze invloeden. Alle items van LaDress zijn voor alle leeftijden en perfect om jarenlang plezier van te hebben.

La Dress
  • Herstel alle filters X
  • La Dress X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

La Dress

LaDress is consistent in haar ontwerpen. Ze geloven in moderne klassiekers, die mooi zijn maar ook mooi blijven. Wat goed is, blijft goed. LaDress heeft oog voor detail, in stijl en in pasvorm. LaDress wordt geroemd vanwege de pasvorm, kwaliteit en het flatterende effect van de jurkjes. 

LaDress kleding online bestellen

La Dress kleding bestelt u bij Jeroen Beekman veilig en voordelig. Met een klantvriendelijke en servicegerichte aanpak hopen we u een fijne online winkelervaring te bieden. Onze klantenservice medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien. Verzending is gratis vanaf 49,90 euro en uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Mocht het artikel niet naar wens zijn, dan kunt u het item binnen 14 dagen retourneren. U kunt dan uw keuze maken uit een ander product of ervoor kiezen om uw geld terug te laten storten op uw rekening. Genoeg redenen dus om snel de collectie La Dress kleding te bekijken!