Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Kocca Dameskleding

'Enjoy every day' is het motto van het Italiaanse merk Kocca en dit vertaalt zich naar elegante, vrouwelijke kleding. Kocca is daarmee hét kledingmerk voor de krachtige en romantische vrouw.  Lees meer
Filter kiezen

Kocca Dameskleding

'Enjoy every day' is het motto van het Italiaanse merk Kocca en dit vertaalt zich naar elegante, vrouwelijke kleding. Kocca is daarmee hét kledingmerk voor de krachtige en romantische vrouw. 


Kocca Dameskleding
  • Herstel alle filters X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Kocca Dameskleding

Het label Kocca is in 1995 opgericht door de Miranda-broers, als onderdeel van de Germani-groep in de buurt van Napoli, Italie. Kocca is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend fashionlabel dat niet meer weg te denken is uit de modewereld. Dit fantastische Italiaanse merk heeft de afgelopen jaren een elegante vrouwelijke stijl ontwikkeld. De Kocca collectie wordt gemaakt met oog voor detail. Er wordt met name veel aandacht besteed aan de gebruikte materialen en de verwerking hiervan. Kocca is daarmee hét kledingmerk voor de krachtige en romantische vrouw. Hun motto is ‘enjoy every day’ en dat lukt zeker wanneer u de kleding van Kocca draagt.

Kocca online

Op Jeroenbeekman.nl vindt u een ruim assortiment Kocca kleding. Naast jurken van dit merk kunt u ook bij ons terecht voor tops, blouses, blazers, rokken, vesten en broeken. De collectie van Kocca kenmerkt zich door middel van een verfijnde en glamoureuze stijl. In elk ontwerp is deze stijl terug te vinden door het gebruik van rouches, pastelkleuren en zachte materialen.

Kocca damesmode online bestellen

Heeft u een mooi Kocca item gezien dat u graag wilt bestellen? Wij leveren uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis, en in veel gevallen betaalt u geen verzendkosten: vanaf 50 euro is bezorgen namelijk gratis. Bevalt uw bestelling u naderhand toch niet helemaal, dan ontvangt u snel uw geld terug op uw rekening.