Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Bassler Jassen

In het ruime en veelzijdige assortiment is Jeroen Beekman mode in het bijzonder gespecialiseerd in het aanbieden van de mooiste jassen. Zo vindt u zowel in de Jeroen Beekman mode winkels als online een mooie collectie aan Basler jassen. Lees meer
Filter kiezen

Bassler Jassen

In het ruime en veelzijdige assortiment is Jeroen Beekman mode in het bijzonder gespecialiseerd in het aanbieden van de mooiste jassen. Zo vindt u zowel in de Jeroen Beekman mode winkels als online een mooie collectie aan Basler jassen.

Bassler Jassen
  • Herstel alle filters X
  • Jassen en Mantels X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Bassler Jassen

Basler onderscheidt zich door verfijnde- en hoogwaardige ontwerpen. Veelzijdigheid vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt. De jassen kunnen naar hartenlust onderling worden gecombineerd. Basler kleding is van hoge kwaliteit, zowel qua afwerking als materiaalkeuze en staat bekend om haar hoge draagcomfort en uitstekende pasvorm. Met in het bijzonder de damesjassen collectie. De Basler jassen zijn veelzijdig en bieden elk seizoen weer een prachtige jassen collectie geschikt voor elke gelegenheid. Van klassieke gewatteerde jassen en manteljassen tot klassieke pasvormen. 

De modellen variëren van getailleerd tot A-lijn en van kort tot lang. Voor de koude winterdagen is een gewatteerde damesjas een must.

Het modemerk Basler werd opgericht in 1936 in Berlijn. Aanvankelijk voerde het bedrijf de naam 'Basler Bekleidungswerke' en richtte het zich enkel op jassen en mantels. Tegenwoordig staat Basler onder leiding van Brian Rennis en verkoopt haar jassen in 60 landen. Waaronder in ons kleine kikker landje en daar zijn wij als Jeroen Beekman mode erg trots op!

De visie van Basler is een eigentijdse en dynamische uitstraling te geven op elk moment van de dag. Kwaliteit en stijlbewustzijn, de kernwaarden van de Basler jassen blijven daarbij een centrale plaats innemen. Basler collecties staan niet alleen voor vrouwelijkheid en tijdloze elegantie, maar het heeft ook de hoogste kwaliteit en een bijzonder gevoel voor kleuren en prints. Haal uw Basler jas nu bij Jeroen Beekman mode en laat u online of in één van onze Jeroen Beekman mode winkels inspireren.