Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

De weg naar uw lievelingsbroek

maandag 3 februari 2020

 

Wist u dat de broek één van de oudste kledingstukken is? Zo is het ook het meest gedragen kledingstuk in Nederland. Het vinden van de perfecte broek blijft een uitdaging. In dit blog leest u leuke tips & weetjes van Iris voor het vinden van uw droombroek. 

 

IRIS: ‘Zelf vind ik een cleane denim erg fijn om te dragen. Tegenwoordig zijn broeken er in alle soorten en maten.’ Wij hebben een aantal broeken voor u op een rijtje gezet met net dat beetje extra!

Tips & tricks

Een geschikte broek voldoet voor iedereen aan persoonlijke voorkeuren. Maar over het algemeen vindt niemand de volgende dilemma’s prettig, daarom hebben wij een hulp lijstje voor u opgesteld met tips & tricks, zodat u altijd alleen nog maar droombroeken in uw kast vindt. 


Niemand zit er op te wachten om iedere minuut te moeten controleren of haar outfit nog goed zit.  Ga daarom na of de broek op de juiste plek blijft zitten tijdens het lopen, zitten en staan.  

 

De perfecte pasvorm! Op weg naar het vinden van uw droombroek is het erg belangrijk om te kijken of de broek niet snijdt en/of schuurt op verschillende punten, controleer dit extra goed bij de knoop, de heupen en de bovenbenen. 

 

Lekker soepel, de perfecte broek is voorzien van een comfortabele fitting. Ga na of uw broek beschikt over een klein beetje stretch. 

 

En als laatst maar het aller belangrijkst. Ga na of u zich prettig en op uw gemak voelt bij het dragen van de broek.

 

 

 

Wist u dat?

Weet u waarom het kleine zakje dat in de broekzak verstopt zit er is? Dat zakje waar net niks in past? Vroeger werden er veel zakhorloges gebruikt, zo onstond de watch-pocket. Met de ‘watch-pocket’ gingen de zakhorloges minder snel kapot dan in de grotere broekzak. Tot op heden is het zakje altijd blijven bestaan. 

 

Daag ons uit!

Heeft u uw droombroek toch nog niet gevonden en blijft het een uitdaging? Kom dan langs bij één van onze winkels. Onze verkoopadviseuses zij zijn getraind en stuk voor stuk pasvormspecialisten. Waardoor ze voor iedereen een perfecte broek vinden. Daagt u ze uit?