Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Lof der zotheid

donderdag 21 maart 2019

Er zijn veel trends op het gebied van mode, maar ook in de beauty wereld wisselen de trends regelmatig. Denk bijvoorbeeld aan make-up en nagel trends. Linda van der Kamp van Linda’s Beautysalon Emmeloord geeft u tips en tricks! 

Make-up time

Tips voor een zomerse, frisse make-up look.

Voor de huid:

De eerste stap is een mooie BB cream. Een BB cream is een crème die de huid egaliseert, vlekjes bedekt en tegelijkertijd ook een verzorging geeft, hiermee creëert u een luchtige look.

Daarna kunt u een mooie blush in perzik tint aanbrengen. Een blush geeft kleur aan het gezicht en brengt u aan op de wangen.

Voeg de laatste finishing touch toe doormiddel van een subtiele highlighter, dit zorgt voor een mooie glow. Een highlighter benadrukt bepaalde punten en geeft glans, het wordt voornamelijk aangebracht op de jukbeenderen.

Voor de ogen:

In 2019 is alles mogelijk! Kies gedurfd en gebruik sprekende kleuren als blauw, groen of oranje. Wanneer u toch liever voor zachte kleuren gaat, volgt u nog steeds de trends. Enorm handig! Ik zou zeggen experimenteer er lekker op los.

Voor de lippen:

Voor de lippen is het erg belangrijk dat de kleuren bij de rest van de make-up passen. Gebruikt u oogmake-up in een sprekende kleur kunt u het beste voor een doorzichtige gloss gaan. Maakt u gebruik van lichte neutrale kleuren bij uw ogen, dan kunt u uw lippen eruit laten springen doormiddel van een lippenstift in een sprekende kleur.

 

Nagel trends

We zien het overal, nagellak! Dit seizoen volgt u de nageltrends door de volgende kleuren te gebruiken: pastel en natuurtinten blijven in 2019 erg populair. Denk hierbij aan kleuren als perzik, taupe & lichtgrijs. French manicure blijft ook erg populair,

Ook een aantal opvallende kleuren springen er dit seizoen uit. Kleuren als rood, donkerblauw en framboos roze zijn enorm on trend.

 

Trends huid

We willen er allemaal zo knap en fris mogelijk uitzien en dat begint natuurlijk bij een goede huidverzorging. Producten met vitamine C en hyaluronzuur zijn een enorme aanrader voor een gezonde en fris oog ende huid.

Verlangt u ook al naar de zomer? De zon is heerlijk, maar u wilt uw huid natuurlijk wel zo goed mogelijk beschermen tegen de UV-straling. Maak gebruik van een zonnebrandproduct dat aansluit op uw huidtype en smeer u regelmatig in. Ook na blootstelling aan de zon is het belangrijk om te blijven smeren met een verzorgende crème of aftersun.

 Wilt u graag meer tips of profiteren van leuke acties? Volg mij via Facebook en/of Instragram.

www.facebook.com/lindasbeautysalon1

www.instagram.com/lindasbeautysalonnemmeloord

 

Succes en tot ziens!

Linda van der Kamp