Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Christ damesjassen

Christ bestaat al sinds 1954 en maakt prachtige jassen van de allerhoogste kwaliteit. Alle jassen worden in eigen fabrieken geproduceerd zodat aan de strengste normen voldaan kan worden. Zowel de inkoop van de huiden als het verwerken hiervan is zeer specialistisch werk waar Christ zich in de loop der jaren volledig op heet toegelegd. Dit resulteert in hele bijzondere jassen die zorgen voor een elegante en luxueze uitstraling.  Lees meer
Filter kiezen

Christ damesjassen

Jeroen Beekman Mode
  • Herstel alle filters X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Christ damesjassen

Christ bestaat al sinds 1954 en maakt prachtige jassen van de allerhoogste kwaliteit. Alle jassen worden in eigen fabrieken geproduceerd zodat aan de strengste normen voldaan kan worden. Zowel de inkoop van de huiden als het verwerken hiervan is zeer specialistisch werk waar Christ zich in de loop der jaren volledig op heet toegelegd. Dit resulteert in hele bijzondere jassen die zorgen voor een elegante en luxueze uitstraling. 

<h2>Christ leren damesjassen in de webshop van jeroen Beekman</h2>

De prachtige jassen van 100% echt lamsleer zijn heel bijzonder en geven de draagster daarmee ook meteen een heel bijzondere en elegante uitstraling. 

<h2>Christ leren damesjassen online bestellen</h2>

Bent u helemaal weg van een jas van Christ? Bestellen is gemakkelijk, eenvoudig en uiteraard 100% veilig. U kunt kiezen voor de betaalwijze van uw voorkeur, waarna uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen wordt thuisbezorgd. Mocht de bestelling onverhoopt toch niet helemaal bevallen, dan kunt u deze altijd probleemloos retourneren binnen 14 dagen. Ruilen is ook mogelijk en is kosteloos. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 staan onze medewerksters voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u van deskundig advies te voorzien.