Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Airfield kleding

Airfield is een luxe dameskelding merk uit Oostenrijk met een rijke historie. Een passie voor mooie kleding met luxe uitstraling inspireerst de ontwerpers van Airfield dameskleding telkens om elk seizoen weer een prachtige collectie uit te brengen. Of u nu op zoek bent naar een prachtige jurk voor speciale gelegenheden of juist naar een meer allerdaags kledingstuk, Airfield heeft wat u zoekt en geeft u altijd een stijlvolle uitstraling. Lees meer
Filter kiezen

Airfield kleding

Airfield is een luxe dameskelding merk uit Oostenrijk met een rijke historie. Een passie voor mooie kleding met luxe uitstraling inspireerst de ontwerpers van Airfield dameskleding telkens om elk seizoen weer een prachtige collectie uit te brengen. Of u nu op zoek bent naar een prachtige jurk voor speciale gelegenheden of juist naar een meer allerdaags kledingstuk, Airfield heeft wat u zoekt en geeft u altijd een stijlvolle uitstraling.

Airfield kleding
  • Herstel alle filters X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Airfield kleding

Airfield is een merk dat met een ware passie voor mode de mooiste kledingcollecties maakt. Airfield is ontstaan in 1937, dus dit merk heeft al jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de perfecte pasvorm en het leveren van hoge kwaliteit. Elk seizoen wordt een selectie gemaakt van de mooiste items van Airfield. Binnen elke collectie staan een paar thema's centraal, die ieder hun eigen kleurgebruik kennen. Zo is de kleding van Airfield altijd makkelijk te combineren en kunt u voor elke gelegenheid de juiste outfit samenstellen.

Airfield mode

Airfield dameskleding is een van de topmerken bij Jeroen Beekman. De ontwerpen stralen elegantie en klasse uit. De designs zijn niet alleen geweldig maar de kwaliteit is ook perfect. Dus bekijk snel ons assortiment, bestaande uit onder andere:

Airfield online bestellen bij Jeroen Beekman

Bij Jeroen Beekman bestelt u de mooiste kleding van Airfield makkelijk, snel en natuurlijk zonder zorgen online. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit betaalmogelijkheden zodat u uw bestelling kunt voltooien op een manier die voor u het meest vertrouwd is. Wacht u niet langer en bekijk ons assortiment Airfield dameskleding.