Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? 0527 - 61 82 82 Ma - Vrij: 09:00 - 17:00 uur

Aaiko kleding

Het woord 'Aaiko' betekent in het Japans 'geliefd' en in het oud-Germaans 'stoer'. Deze twee betekenissen typeren dan ook de stijl van de kleding van Aaiko, die namelijk ook stoer en liefelijk tegelijk is. Volgens de filosofie van Aaiko zijn alle ontwerpen van de Aaiko kleding collectie eigentijds maar vooral ook bescheiden, zodat de persoonlijkheid van de draagster goed naar voren komt. Lees meer
Filter kiezen

Aaiko kleding

Het woord 'Aaiko' betekent in het Japans 'geliefd' en in het oud-Germaans 'stoer'. Deze twee betekenissen typeren dan ook de stijl van de kleding van Aaiko, die namelijk ook stoer en liefelijk tegelijk is. Volgens de filosofie van Aaiko zijn alle ontwerpen van de Aaiko kleding collectie eigentijds maar vooral ook bescheiden, zodat de persoonlijkheid van de draagster goed naar voren komt.

Aaiko kleding
  • Herstel alle filters X
Sorteren op :
PopulairSorteren
  • Populair
  • Nieuw binnen
  • Prijzen oplopend
  • Prijzen aflopend
 

Aaiko kleding

Aaiko kleding

De dameskleding van Aaiko is toegespitst op sociale, onafhankelijke vrouwen die houden van de mix stoer en lief. Speciaal voor dit type vrouw ontwerpt Aaiko kleding die bescheiden en eigentijds is, waardoor de persoonlijkheid van de draagster op de voorgrond komt te staan. Dit uitgangspunt is goed terug te zien in de materialen waarvan de kleding wordt gemaakt en de afwerking van de stoffen. Van Aaiko kleding hebben wij onder andere in het assortiment:

Aaiko kleding online kopen

Als u uw Aaiko-kleding bij JeroenBeekman.nl bestelt weet u zeker dat u goede service ontvangt. Uw bestelling verzenden we altijd binnen 1 tot 3 werkdagen. Bij bestellingen boven de 49,90 euro betaalt u bovendien geen verzendkosten. Bent u achteraf niet helemaal tevreden over uw aankoop? Geen probleem, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren en dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag snel wordt teruggestort op uw rekening.